Als je leven op z'n kop staat, kun je het mooi eens van een andere kant
bekijken

Wie is Lifeview

Lifeview is maar net hoe je het bekijkt.
Het is mijn praktijk, mijn levensvisie, mijn motto en Lifeview ben ik.

Mijn naam is Anja Koopman vanuit mijn praktijk in Amersfoort en tijdens mijn trainingen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Je levenskijk, oftewel je ‘Lifeview’, is een van de belangrijkste kwaliteitsbepalende factoren in je leven. Hoe je naar het leven kijkt en erover denkt, bepaalt hoe je je over iets voelt, hoe je ervaart en beleeft. Samen kunnen we je levenskijk en daarmee de kwaliteit van je leven veranderen.

In 2010 heb ik de opleiding tot Lifecoach afgerond aan het ATMA instituut in Amersfoort. Na het starten van Lifeview tot hier & nu heb ik onder andere via het BIVT en bij ATMA verschillende diploma’s en certificaten gehaald. Zo ben ik gecertificeerd trainer en erkend energetisch therapeut en heb ik me gespecialiceerd in Lifedesign.

Sluit Menu