Lifeview en Jij

Lifeview biedt drie oplossingen: Lifecoaching, Energetische Therapie en Trainingen. We beginnen altijd met een eerste gesprek waarin we zoeken naar 
de oplossing die het beste bij jou past.

Klik op één van de onderstaande iconen & ontdek wat de oplossing inhoudt!

Lifecoaching

Energetische Therapie

Trainingen

Wat is Lifecoaching?
Bij een coaching sessie draait het om het ‘hier en nu’, om je toekomst en hoe je daar kunt komen. We ruimen obstakels op, stellen duidelijke doelen en vinden de juiste motivatie.

Het resultaat: je krijgt overzicht. Je begrijpt zowel de moeilijkheden als de mogelijkheden in je dagelijkse leven.

Wil je meer weten over Lifecoaching? Lees dan de Verdieping.

Wat is Energetische Therapie? 
Het begrijpen en een plek geven van onverwerkte emoties uit je verleden. We vinden antwoorden en oplossingen om de energie van toen om te zetten in de positieve energie voor het ‘hier en nu’.

Het resultaat: je krijgt inzicht. Je begrijpt waar de obstakels die je tegenkomt in het dagelijks leven vandaan komen en hoe je ze een plek kan geven.

Wil je meer weten over Energetische Therapie? Lees dan de Verdieping

Welke Training past bij jou?
Haal meer uit je leven is de vaste training van Lifeview; een leuke dagtraining waarin je met een groep van 4 tot 8 personen op zoek gaat naar inzicht in blokkades die geluk in de weg staan.

Stap 1 is bewustwording, stap 2 is beweging.

Thema’s die worden behandeld: Gevoelens en Emoties, Patronen en Overtuigingen, De Wet van Aantrekking, Mindfulness en Dromen laten uitkomen. Meer weten? Lees de Verdieping.

Sluit Menu