Verdieping

Lifecoaching image

Lifecoaching

Iedereen wil een leuk en gelukkig leven en gelukkig is een leuk leven voor iedereen mogelijk. Toch heb je er soms hulp bij nodig te ontdekken wat jou gelukkig maakt of uit de problemen of patronen te komen die nu maken dat het allemaal zo zwaar is. Wanneer je dit nog niet duidelijk hebt, helpt Lifeview je te ontdekken wat er mis is en hoe je dit kunt
omzetten naar positieve resultaten.

Wat je probleem of belemmering ook is, Lifeview richt zich vooral op jou als persoon en begeleidt je om meer overzicht te krijgen in je leven. Bewuste of onbewuste overtuigingen en gedragspatronen kunnen behoorlijk belemmerend doorwerken in het dagelijks leven. Wanneer je hier zicht op krijgt, kun je er iets aan veranderen en de kwaliteit van je leven verbeteren. Lifeview begeleidt dit proces door verschillende methoden en technieken in te zetten.

 

Tijdens een intake-gesprek wordt vastgesteld waar je samen met Lifeview aan wil werken, waarna een duidelijk traject wordt afgesproken, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Over het algemeen kun je uitgaan van een gemiddeld aantal van 10 sessies per traject. De Lifecoaching-sessies kunnen waar nodig gecombineerd worden met energetische therapie.

Energetische Therapie image

Energetische Therapie

 

Tijdens een Lifecoaching-sessie kunnen onverwerkte emoties aan de oppervlakte komen die om een therapeutische aanpak vragen. Met behulp van energetische methoden en technieken krijg je inzicht in de kern van het probleem, waarna het kan worden opgeruimd. 

 

 

Het gaat hier vaak om pijnlijke belevingen uit het verleden, waar je je niet van bewust bent, maar die wel negatieve invloed op je dagelijks leven kunnen hebben. Tijdens een energetische sessie besteden we zorg en aandacht aan deze blokkade om tot inzicht en verwerking te komen.

 

Energetische Therapie image
Trainingen image

Trainingen

 

Voor een positieve kijk op het leven, dat van grote invloed is op de kwaliteit, heeft Lifeview verschillende Trainingen en Workshops ontwikkeld waarin je tools krijgt aangereikt om zelf een positieve verandering in je leven tot stand te brengen. 

 

In de eendaagse basistraining, Haal meer uit je Leven, leer je wat je nodig hebt om de kwaliteit van je leven blijvend te verbeteren. 

Haal meer uit je leven – zaterdag 5 september 2020

Haal meer uit je leven – zaterdag 3 oktober 2020

Dagtraining van 10.00 tot 17.00 uur € 225,- inclusief koffie, thee & lunch

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Woudenbergseweg 58, 3953 MH Maarsbergen

Woudenbergseweg 58, 3953 MH Maarsbergen
De trainingsruimte
De trainingsruimte
Previous
Next

Ben je enthousiast geworden over de trainingen van Lifeview? Mooi! Neem contact op via WhatsApp, dan zien we elkaar bij de volgende training!

Sluit Menu